Podobné príspevky SCPV
Ak kravín nazvete hotelom, musíte dať dôraz na kvalitu a technológie Počuli ste už o Hoteli spokojných kráv – mieste, kde je o dojky postarané, ako v bavlnke? Vybudovali ho pred pár rokmi na Farme vo […]
Predbežná informácia k návrhu nariadenia vlády Slovenskej republiky, ktorým sa ustanovujú spoločné požiadavky v súvislosti s niektorými intervenciami a […]
Predajca rýb: Minimálne 80 % kaprov pochádza z Českej republiky Na predvianočnom trhu bolo tento rok o čosi menej vianočných kaprov, v porovnaní s minulým rokom sú drahšie. Pre TASR to povedal ichtyológ […]
Vlčan: MPRV chce ísť pri podpore slovenského potravinárstva rakúskou cestou Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) chce pri podpore slovenského potravinárstva sledovať rakúsky model. Uviedol to […]
Do konca marca môžu výrobcovia potravín registrovať svoje produkty Od začiatku roka 2022 je zriadený Register potravín pre potravinový semafor na účely poskytnutia informácií a podpory predaja vyrábaných […]